Drivkraft

Ange ditt sökord

2010/12/29

2 min

Trenden vänder – börsintroduktionerna ökar

Den globala ekonomin är på väg att stabiliseras och antalet börsintroduktioner börjar återigen öka. Det är Asien som står för det mesta av ökningen och i synnerhet Kina. I Europa och USA kan man se tecken på en vändning, men den går långsamt.

Många företag i olika branscher och länder förbereder sig nu inför en IPO och inväntar rätt tidpunkt. Om ditt företag har sådana planer kan du ta del av aktuella trender på den globala IPO-marknaden i den sjunde upplagan av Ernst & Youngs Global IPO Trends 2010.

Ladda ner publikationen som pdf här.

Se övriga publikationer.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev