Börja skriv din sökterm

2011/02/03

2 min

Möt de nationella vinnarna i Entrepreneur Of The Year 2010

Ola Oskarsson, Marin Mätteknik AB, utsågs i kväll till Entrepreneur Of The Year i Sverige. Han får nu representera Sverige när VM i entreprenörskap avgörs i Monte Carlo senare i år. Ida Backlund, Rapunzel Of Sweden, utsågs till Årets kvinnliga stjärnskott och Quang Nguyen, Saigon Food AB, blev Årets manliga stjärnskott. Peter Eckerström, Colmec Holding AB, mottog pris för bästa internationella tillväxt.

Det blev Ola Oskarsson som i hård konkurrens med åtta andra finalister tog hem segern i Sveriges största entreprenörstävling Entrepreneur Of The Year. Utnämningen skedde i samband med en galamiddag i Blå Hallen i Stockholms stadshus där över 700 gäster hade samlats för att följa tävlingen.

Läs mer här på ey.com.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

“Stick to your guns and don´t give up”

Barbara Bergström är kvinnan bakom Internationella engelska skolan. 2013 fick hon ta emot Entrepreneur Of The Years kategoripris Årets kvinnliga stjärnskott. En uppmaning från Barabara till andra entreprenörer är att hålla fast vid sina idéer och aldrig ge upp.

Så tycker 428 entreprenörer i Norden om framtiden

EY gör varje år en undersökning bland entreprenörer som nomineras till vår utmärkelse EY Entrepreneur Of The Year. I årets undersökning deltog entreprenörer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Så här tyckte de om områden som risk, generationsskifte och internationell expansion.

Man måste brinna för sin idé

Cathrine Edblad började yrkeskarriären som lärare. Egentligen drömde hon om att arbeta konstnärligt. Nu får hon utlopp för det i egna företaget Edblad. I januari utsågs hon till Årets kvinnliga stjärnskott i EY Entreprenur Of The Year.