Börja skriv din sökterm

2011/02/03

2 min

Möt de nationella vinnarna i Entrepreneur Of The Year 2010

Ola Oskarsson, Marin Mätteknik AB, utsågs i kväll till Entrepreneur Of The Year i Sverige. Han får nu representera Sverige när VM i entreprenörskap avgörs i Monte Carlo senare i år. Ida Backlund, Rapunzel Of Sweden, utsågs till Årets kvinnliga stjärnskott och Quang Nguyen, Saigon Food AB, blev Årets manliga stjärnskott. Peter Eckerström, Colmec Holding AB, mottog pris för bästa internationella tillväxt.

Det blev Ola Oskarsson som i hård konkurrens med åtta andra finalister tog hem segern i Sveriges största entreprenörstävling Entrepreneur Of The Year. Utnämningen skedde i samband med en galamiddag i Blå Hallen i Stockholms stadshus där över 700 gäster hade samlats för att följa tävlingen.

Läs mer här på ey.com.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Claes Mellgren och Per-Olof Andersson är Sveriges främsta entreprenörer

Under torsdagskvällen avgjordes den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year. Vinnare blev Claes Mellgren och Per-Olof Andersson från AQ Group AB i Västerås.

2 min

”Fantastiskt roligt och en bekräftelse av det arbete vi har gjort”

2013 vann Johan Hedberg Entrepreneur Of The Years kategoripris Årets manliga stjärnskott. Hans företag CLX Networks verkar på en stor internationell marknad och omsätter drygt 430 miljoner kronor.

Entreprenörskap ger energi

Centiro Solutions började med en person i Borås. Nu är de drygt hundra medarbetare med lösningar som används i 65 länder. I slutet av januari vann företagets vd, Niklas Hedin, EY Entrepreneur Of The Years kategorpris Bästa internationella tillväxt.