Börja skriv din sökterm

2011/02/03

2 min

Möt de nationella vinnarna i Entrepreneur Of The Year 2010

Ola Oskarsson, Marin Mätteknik AB, utsågs i kväll till Entrepreneur Of The Year i Sverige. Han får nu representera Sverige när VM i entreprenörskap avgörs i Monte Carlo senare i år. Ida Backlund, Rapunzel Of Sweden, utsågs till Årets kvinnliga stjärnskott och Quang Nguyen, Saigon Food AB, blev Årets manliga stjärnskott. Peter Eckerström, Colmec Holding AB, mottog pris för bästa internationella tillväxt.

Det blev Ola Oskarsson som i hård konkurrens med åtta andra finalister tog hem segern i Sveriges största entreprenörstävling Entrepreneur Of The Year. Utnämningen skedde i samband med en galamiddag i Blå Hallen i Stockholms stadshus där över 700 gäster hade samlats för att följa tävlingen.

Läs mer här på ey.com.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Här är entreprenörernas bästa tips

Varje år uppmärksammar EY entreprenörer genom utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year. Vinnarna kommer från olika branscher, men förenas av ett brinnande engagemang för sina företag. Här delar några tidigare vinnare med sig av sina bästa tips.

Klarnas grundare är Sveriges främsta entreprenörer

Sebastian Siemiatkowski, Victor Jakobsson och Niklas Adalberth från Klarna utsågs i torsdags till Sveriges främsta entreprenörer vid den nationella Entrepreneur Of The Year-finalen. Klarna-grundarna tog emot priset av näringsminister Mikael Damberg under en galakväll i Stockholms stadshus.

Johan Löf från RaySearch kan utses till världens främsta entreprenör

Den 10 juni får vi veta vem som vinner EY World Entrepreneur Of The Year, en av världens främsta utmärkelser för entreprenörer. Sveriges finalist heter Johan Löf, vd för och grundare av strålbehandlingsföretaget RaySearch Laboratories AB. Han kan belönas för mjukvaran RayStation som förbättrar cancerbehandlingen för miljontals patienter.

2 min