Drivkraft

Ange ditt sökord

2011/02/03

2 min

Möt de nationella vinnarna i Entrepreneur Of The Year 2010

Ola Oskarsson, Marin Mätteknik AB, utsågs i kväll till Entrepreneur Of The Year i Sverige. Han får nu representera Sverige när VM i entreprenörskap avgörs i Monte Carlo senare i år. Ida Backlund, Rapunzel Of Sweden, utsågs till Årets kvinnliga stjärnskott och Quang Nguyen, Saigon Food AB, blev Årets manliga stjärnskott. Peter Eckerström, Colmec Holding AB, mottog pris för bästa internationella tillväxt.

Det blev Ola Oskarsson som i hård konkurrens med åtta andra finalister tog hem segern i Sveriges största entreprenörstävling Entrepreneur Of The Year. Utnämningen skedde i samband med en galamiddag i Blå Hallen i Stockholms stadshus där över 700 gäster hade samlats för att följa tävlingen.

Läs mer här på ey.com.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev