Drivkraft

Ange ditt sökord

2011/08/04

2 min

Exceptional – inblick i innovationer och tillväxt

I det nya numret av Exceptional diskuterar företagare från hela världen, till exempel Starbucks CEO, Howard Schultz, ägaren och styrelseordförande i Nordic Choice Hotels, Petter A Stordalen samt svenske Peter Hunt, grundare av Trading house, vad som krävs för att uppnå uthållighet, innovation och hållbar tillväxt på marknaden.

Ladda ner som pdf.

Se fler publikationer.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev