Drivkraft

Ange ditt sökord

2011/11/08

2 min

Entreprenörer talar ut

Även i de mest utmanande tider lyckas entreprenörer växa.

Snabbväxande företag som drivs av världens ledande entreprenörer lyckas hitta möjligheter i motgång. De inte bara navigerar genom, men trivs även i, dagens svåra ekonomiska förhållanden. Och genom att göra det, stödjer de ekonomisk tillväxt och skapar arbetstillfällen.

Vår analys visar att vinnare och finalister från flera av de G20-länder som deltar i Ernst & Young Entrepreneur Of The Year (EOY) totalt har gått emot nationella trender och ökat antalet anställda i genomsnitt med 18% sedan 2009. Under samma period ökade den sammanlagda arbetslösheten i många av G20-länderna med minst 10%.

Ta del av rapporten på webben
Här kan du läsa mer på vår globala webbplats.
Gå dit.

Ladda ner rapporten
Entrepreneurship Barometer 2011, som pdf.

Se fler publikationer.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev