Drivkraft

Ange ditt sökord

”Fantastiskt roligt och en bekräftelse av det arbete vi har gjort”

2013 vann Johan Hedberg Entrepreneur Of The Years kategoripris Årets manliga stjärnskott. Hans företag CLX Networks verkar på en stor internationell marknad och omsätter drygt 430 miljoner kronor.

Tillsammans med fem vänner startade Johan Hedberg CLX Networks 2008. Som experter på mobilkommunikation hjälper de företag att effektivt kommunicera med sina kunder. Tack vare modern teknik och bättre processer har CLX Networks kunnat växa snabbare än övriga aktörer på marknaden. I dag bedrivs 80–85 procent av den totala verksamheten utomlands. Men i expansionen ligger också den största utmaningen – att öka den internationella tillväxten ytterligare, främst till områden där de inte verkar i dag. Johan vill även att företaget fortsätter att bygga sälj- och kundstrukturer och utvecklar produktmixen för att på så sätt ligga steget före sina konkurrenter.

Ort: Stockholm
Grundades: 2008
Omsättning: 430 mkr
Antal anställda: 150 st

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev