Drivkraft

Ange ditt sökord

Här är årets finalister till EY Entrepreneur Of The Year

Under hösten har 60 entreprenörer tävlat om att bli sin regions främsta entreprenör. Jurygrupper runt om i Sverige har haft ett tufft arbete med att utse vinnare. Nu är alla regionfinaler avklarade och 24 finalister kommer att mötas i en nationell final. 

Den 29 januari öppnas portarna till Stockholms stadshus för festlig galamiddag med prisutdelning. Under den nationella finalen utses vinnare av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year samt kategoripriserna Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnsskott och Bästa internationella tillväxt.
– Årets startfält är imponerande och den nationella juryn, under ledning av Peter Bronsman, har en svår uppgift framför sig, säger Joakim Falck, nationellt ansvarig för utmärkelsen.

Mer information om årets nationella finalister hittar du här.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev