Börja skriv din sökterm

Här är årets finalister till EY Entrepreneur Of The Year

Under hösten har 60 entreprenörer tävlat om att bli sin regions främsta entreprenör. Jurygrupper runt om i Sverige har haft ett tufft arbete med att utse vinnare. Nu är alla regionfinaler avklarade och 24 finalister kommer att mötas i en nationell final. 

Den 29 januari öppnas portarna till Stockholms stadshus för festlig galamiddag med prisutdelning. Under den nationella finalen utses vinnare av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year samt kategoripriserna Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnsskott och Bästa internationella tillväxt.
– Årets startfält är imponerande och den nationella juryn, under ledning av Peter Bronsman, har en svår uppgift framför sig, säger Joakim Falck, nationellt ansvarig för utmärkelsen.

Mer information om årets nationella finalister hittar du här.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Världens främsta entreprenör

Rubens Menin grundare av fastighetsföretaget MRV i Brasilien utsågs till EY World Entrepreneur Of The Year 2018. MRV är Latinamerikas största fastighetsutvecklare och ledande i Brasilien på att bygga billiga bostäder.

4 min

Urban Edengren är Sveriges främste entreprenör

Den 31 januari avgjordes den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year. Vinnare blev Urban Edenström från Stronghold Invest i Stockholm.

2 min

Nytt nummer av Exceptional

I EY:s magasin Exceptional möter du entreprenörer från olika delar av världen som har en spännande historia att berätta. Oavsett hur långt de har kommit på sin entreprenörsresa står de inför samma utmaning – hur kan de stimulera tillväxten i sina företag?

2015/02/04

3 min