Drivkraft

Ange ditt sökord

2015/02/04

3 min

Nytt nummer av Exceptional

I EY:s magasin Exceptional möter du entreprenörer från olika delar av världen som har en spännande historia att berätta. Oavsett hur långt de har kommit på sin entreprenörsresa står de inför samma utmaning – hur kan de stimulera tillväxten i sina företag?

I detta nummer av Exceptional kan du bland annat läsa intervjuer med följande entreprenörer:

  • Alexander Galitsky är entreprenören som under ett decennium grundade och sålde fem framgångsrika företag. I dag har han lämnat sin position som investeringsobjektet till förmån för rollen som investerare. Alexander Galitskys företag Almaz Capital investerar i nya högteknologiska företag från Ryssland och Östeuropa för att hjälpa dem in på den globala marknaden.
  • Fredspristagaren Muhammad Yunus finansierar också spirande företag, men hans fokus ligger på människor på den ekonomiska stegens botten. För fyra decennier sedan startade Muhammad Yunus en blygsam bankrörelse som hjälpte människor att lyfta sig ur fattigdom med hjälp av mikrokrediter.
  • Levi Strauss & Co är ett av världens mest ikoniska varumärken. Företaget grundades redan 1853, men behovet av tillväxt är fortfarande starkt. Under 1990-talet minskade försäljningen, delvis till följd av konkurrens från nya premiumjeansmärken. Chip Bergh, vd och koncernchef sedan 2011, säger: ”Chansen att få vända bolagets utveckling var alldeles för bra för att missa.”

Läs nätversion av tidningen.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev