Börja skriv din sökterm

Höjdpunkter från Entrepreneur Of The Year-finalen

I slutet av januari utsågs Klarnas grundare till Sveriges främsta entreprenörer i den nationella Entrepreneur Of The Year-finalen. I den här korta filmen kan du se höjdpunkterna från finalen i Stockholms stadshus.

I år lockade den nationella finalen drygt 750 gäster till Stockholms stadshus där vinnarna från höstens regionfinaler gjorde upp om huvudpriset och tre kategoripriser. Årets startfält var imponerande, men till slut blev det Klarnas grundare som tog hem huvudpriset. Det innebär att Klarna kommer att representera Sverige under världsfinalen i Monte Carlo som avgörs i början av juni.

Till världsfinalen kommer vinnare från drygt 50 länder. Entreprenörerna representerar olika branscher och verksamheter, men de är alla överens – mötena med de andra deltagarna lämnar kvar minnen och inspiration för livet.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Nominera entreprenörer till EY Entrepreneur Of The Year

Varje år hyllar vi entreprenörer som bidrar till ekonomisk tillväxt och nya arbetstillfällen genom att dela ut utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year. Utmärkelsen delas ut på regional, nationell och internationell nivå i fler än 60 länder. Till årets tävling söker vi nu Sveriges främsta entreprenörer.

Sveriges främsta entreprenörer – nu avgörs det

Efter en omfattande urvalsprocess genomförs sex regionfinaler i den svenska upplagan av EY Entrepreneur Of The Year, en av världens främsta entreprenörsutmärkelser. Tio företag i varje region gör upp om regiontiteln och en plats i den nationella finalen i Stockholm.

2018/11/06

2 min

Här är årets finalister till EY Entrepreneur Of The Year

Under hösten har entreprenörer runt om i Sverige tävlat om att bli sin regions främsta entreprenör. Jurygrupper i sex regioner har haft ett tufft arbete med att utse vinnare. Nu är alla regionfinaler avklarade och 24 finalister kommer att mötas i en nationell final.