Börja skriv din sökterm

Höjdpunkter från Entrepreneur Of The Year-finalen

I slutet av januari utsågs Klarnas grundare till Sveriges främsta entreprenörer i den nationella Entrepreneur Of The Year-finalen. I den här korta filmen kan du se höjdpunkterna från finalen i Stockholms stadshus.

I år lockade den nationella finalen drygt 750 gäster till Stockholms stadshus där vinnarna från höstens regionfinaler gjorde upp om huvudpriset och tre kategoripriser. Årets startfält var imponerande, men till slut blev det Klarnas grundare som tog hem huvudpriset. Det innebär att Klarna kommer att representera Sverige under världsfinalen i Monte Carlo som avgörs i början av juni.

Till världsfinalen kommer vinnare från drygt 50 länder. Entreprenörerna representerar olika branscher och verksamheter, men de är alla överens – mötena med de andra deltagarna lämnar kvar minnen och inspiration för livet.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Man måste brinna för sin idé

Cathrine Edblad började yrkeskarriären som lärare. Egentligen drömde hon om att arbeta konstnärligt. Nu får hon utlopp för det i egna företaget Edblad. I januari utsågs hon till Årets kvinnliga stjärnskott i EY Entreprenur Of The Year.

Urban Edengren är Sveriges främste entreprenör

Den 31 januari avgjordes den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year. Vinnare blev Urban Edenström från Stronghold Invest i Stockholm.

2 min

Livet som entreprenör är en berg- och dalbana

Ett stort intresse för programmering och en lovande idé ledde till att han startade sitt första företag redan under studietiden. Nyligen fick Alexander Hars ta emot EY Entrepreneur Of The Years kategoripris Årets manliga stjärnskott.