Drivkraft

Ange ditt sökord

Höjdpunkter från Entrepreneur Of The Year-finalen

I slutet av januari utsågs Klarnas grundare till Sveriges främsta entreprenörer i den nationella Entrepreneur Of The Year-finalen. I den här korta filmen kan du se höjdpunkterna från finalen i Stockholms stadshus.

I år lockade den nationella finalen drygt 750 gäster till Stockholms stadshus där vinnarna från höstens regionfinaler gjorde upp om huvudpriset och tre kategoripriser. Årets startfält var imponerande, men till slut blev det Klarnas grundare som tog hem huvudpriset. Det innebär att Klarna kommer att representera Sverige under världsfinalen i Monte Carlo som avgörs i början av juni.

Till världsfinalen kommer vinnare från drygt 50 länder. Entreprenörerna representerar olika branscher och verksamheter, men de är alla överens – mötena med de andra deltagarna lämnar kvar minnen och inspiration för livet.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev