Drivkraft

Ange ditt sökord

EY i topp när kunderna utser Årets revisionsbyrå

Nära 1 000 av landets medelstora och stora företag har för tredje året i rad utsett EY till Årets revisionsbyrå i Finansbarometern.

Finansbarometern är en oberoende undersökning där kunder till revisions- och rådgivningsföretag över hela landet utser Årets revisionsbyrå och Årets småföretagsrevisor. Utmärkelserna baseras på svar från vd:ar, ekonomichefer och andra beslutsfattare som har inflytande över relationen till sin leverantör. Kunderna i undersökningen har fått bedöma sina byråer utifrån olika perspektiv såsom generell nöjdhet, servicenivå och pris.

Läs mer.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev