Drivkraft

Ange ditt sökord

2016/05/24

2 min

EY etta när nordiska ekonomistudenter rankar drömarbetsgivare

EY rankas som nummer ett när Universum tillfrågar 18 400 nordiska ekonomistudenter om sin framtida drömarbetsgivare. EY behåller därmed sin topplacering i branschen för sjätte året i rad.

Resultatet i Universums årliga undersökning ”Most Attractive Employer” baseras på svar från 38 000 ekonomi-, it- och ingenjörsstudenter från Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bland ekonomistudenterna, 18 400 personer, placerar sig EY på en första plats som den mest attraktiva arbetsgivaren. EY behåller därmed sin topplacering i branschen för sjätte året i rad. Microsoft ligger i topp för ingenjörsstudenterna och Google rankas högst av it-studenterna.

– Vi är naturligtvis både stolta och glada över att rankas som den mest attraktiva arbetsgivaren bland ekonomistudenterna. Studenterna är både potentiella anställda och framtida uppdragsgivare och deras uppfattning om EY är nyckeln till vår framgång, säger Erik Mamelund, Regional Managing Partner, EY.

Läs mer.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev