Börja skriv din sökterm

2016/05/24

2 min

EY etta när nordiska ekonomistudenter rankar drömarbetsgivare

EY rankas som nummer ett när Universum tillfrågar 18 400 nordiska ekonomistudenter om sin framtida drömarbetsgivare. EY behåller därmed sin topplacering i branschen för sjätte året i rad.

Resultatet i Universums årliga undersökning ”Most Attractive Employer” baseras på svar från 38 000 ekonomi-, it- och ingenjörsstudenter från Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bland ekonomistudenterna, 18 400 personer, placerar sig EY på en första plats som den mest attraktiva arbetsgivaren. EY behåller därmed sin topplacering i branschen för sjätte året i rad. Microsoft ligger i topp för ingenjörsstudenterna och Google rankas högst av it-studenterna.

– Vi är naturligtvis både stolta och glada över att rankas som den mest attraktiva arbetsgivaren bland ekonomistudenterna. Studenterna är både potentiella anställda och framtida uppdragsgivare och deras uppfattning om EY är nyckeln till vår framgång, säger Erik Mamelund, Regional Managing Partner, EY.

Läs mer.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Det utvidgade reparationsbegreppet ger möjlighet till direktavdrag för vissa ändringsarbeten

Funderar du på att göra en förändring i din lokal? Då kan det vara bra att veta att vissa förändringar på en byggnad kan ses som en utgift för reparation och underhåll. Dessa förändringar omfattas av det utvidgade reparationsbegreppet, vilket innebär att du kan dra av kostnaden direkt i din verksamhet.

Vad kan du förbereda inför bokslutet?

Det kan kännas som att det är långt till årsskiftet och att bokslutsarbetet därmed är något avlägset. Men tiden går fort och du kan förbereda mycket i förväg för att snabba på processen när det väl är dags.

2016/09/05

3 min

Regeringen har dragit tillbaka 3:12-förslaget

Efter protester från Alliansen meddelade regeringen nyligen att man drar tillbaka förslaget till ändrade skatteregler för delägare i fåmansföretag.

2017/08/30

2 min