Börja skriv din sökterm

2016/05/24

2 min

EY etta när nordiska ekonomistudenter rankar drömarbetsgivare

EY rankas som nummer ett när Universum tillfrågar 18 400 nordiska ekonomistudenter om sin framtida drömarbetsgivare. EY behåller därmed sin topplacering i branschen för sjätte året i rad.

Resultatet i Universums årliga undersökning ”Most Attractive Employer” baseras på svar från 38 000 ekonomi-, it- och ingenjörsstudenter från Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bland ekonomistudenterna, 18 400 personer, placerar sig EY på en första plats som den mest attraktiva arbetsgivaren. EY behåller därmed sin topplacering i branschen för sjätte året i rad. Microsoft ligger i topp för ingenjörsstudenterna och Google rankas högst av it-studenterna.

– Vi är naturligtvis både stolta och glada över att rankas som den mest attraktiva arbetsgivaren bland ekonomistudenterna. Studenterna är både potentiella anställda och framtida uppdragsgivare och deras uppfattning om EY är nyckeln till vår framgång, säger Erik Mamelund, Regional Managing Partner, EY.

Läs mer.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Tjänstebil och förmånsbil – så funkar det

En tjänstebil används i tjänsten och den privata körningen får endast vara av ringa omfattning. En förmånsbil får även används privat och den anställde betalar då skatt på bilens förmånsvärde. Under 2018 träder flera skattenyheter i kraft som påverkar förmånsvärdet.

2017/12/14

5 min

Fördelar med bokföring i molnet

Som företagare får du inte sköta din bokföring i ett vanligt kalkyleringsprogram som exempelvis Excel, utan du måste ha ett affärssystem (bokföringsprogram). Oavsett om du sköter bokföringen själv eller anlitar någon som hjälper dig har du kanske fått frågan om att flytta ditt system till det så kallade molnet. Men vad menas egentligen med molnet?

2017/05/29

6 min

Entreprenörernas 5 bästa tips

En del entreprenörer bygger snabbt upp framgångsrika verksamheter. Andra arbetar länge innan de når framgång. Varje år uppmärksammar vi entreprenörer genom att dela ut utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year. Här delar några tidigare vinnare med sig av sina bästa tips.