Börja skriv din sökterm

2016/05/24

2 min

EY etta när nordiska ekonomistudenter rankar drömarbetsgivare

EY rankas som nummer ett när Universum tillfrågar 18 400 nordiska ekonomistudenter om sin framtida drömarbetsgivare. EY behåller därmed sin topplacering i branschen för sjätte året i rad.

Resultatet i Universums årliga undersökning ”Most Attractive Employer” baseras på svar från 38 000 ekonomi-, it- och ingenjörsstudenter från Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bland ekonomistudenterna, 18 400 personer, placerar sig EY på en första plats som den mest attraktiva arbetsgivaren. EY behåller därmed sin topplacering i branschen för sjätte året i rad. Microsoft ligger i topp för ingenjörsstudenterna och Google rankas högst av it-studenterna.

– Vi är naturligtvis både stolta och glada över att rankas som den mest attraktiva arbetsgivaren bland ekonomistudenterna. Studenterna är både potentiella anställda och framtida uppdragsgivare och deras uppfattning om EY är nyckeln till vår framgång, säger Erik Mamelund, Regional Managing Partner, EY.

Läs mer.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Förändringar i årsredovisningslagen – hur påverkar det ditt företag?

Vid årsskiftet fick årsredovisningslagen en ansiktslyftning. Syftet med förändringarna av lagen är att minska den administrativa bördan för främst mindre företag.

Välj rätt momsmetod – del 1

Valet av momsredovisning hänger ihop med vilken bokföringsmetod du använder. Med brytdagar kan du hantera fakturor som trillar in efter räkenskapsårets slut.

2014/08/25

2 min

Leksakstillverkare från Australien är världens främsta entreprenör

Den 11 juni utsågs Manny Stul, styrelseordförande och en av koncerncheferna för leksaksföretaget Moose Enterprise, till EY World Entrepreneur Of The Year 2016. Manny Stul tog hem titeln i konkurrens med de 55 entreprenörer från 50 länder som tävlade om årets utmärkelse.