Drivkraft

Ange ditt sökord

Fabian Bengtsson representerar Sverige i Monte Carlo

Till Monte Carlo reser de som vill besöka ett av världens mest kända casinon eller se världens snabbaste fomel 1-bilar. Till Monte Carlo reser också världens främsta entreprenörer för att göra upp om titeln World Entrepreneur Of The Year. Sverige representeras av Fabian Bengtsson.

Den 11 juni avgörs det vem som tar hem titeln World Entrepreneur Of The Year. Bland finalisterna finns inte bara entreprenörer från världens största industrinationer, utan även utvecklingsmarknader som Kina och Indien. Nationella vinnare från drygt 60 länder deltar i den internationella finalen.

Fabian Bengtsson började sin bana i familjeföretaget Siba redan som 13-åring. När han 2001 tog över vd-posten blev han tredje generationen att leda detaljhandelsföretaget. År 2005 påbörjade han förvandlingsresan som tagit företaget från att vara en traditionell butikskedja till att bli en modern ”omnikanalkedja” med sömlös integration mellan e-handel och butikshandel. Målsättningen är att fortsätta denna transformation med fokus på digitalisering och integration av alla försäljningskanaler. Under 2015 slogs Siba ihop med Netonnet och bildade Netonnet Group AB.

Läs mer.

 

 

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev