Börja skriv din sökterm

2016/06/16

1 min

Välkommen till EY i Almedalen 2016

”Har du förmågan att ställa de rätta frågorna, är du mer än halvvägs mot att hitta svaret” är ett citat som vi på EY tagit fasta på inför årets Almedalsvecka. Tillsammans med våra paneler ska vi göra ett försök att hitta lösningar på några samhällskritiska problem.

Under sammanlagt sex seminarier tar vi upp de viktigaste frågorna inom skola, hälsa, entreprenörskap, jämställdhet, innovation och finans. Vi diskuterar hur vi kan öka förändringstakten och hitta förslag på lösningar inom dessa samhällskritiska områden. Till vår hjälp har vi paneler med namnkunniga politiker, företagare och samhällsprofiler.

Välkommen till EY:s seminarier i Almedalen den 4 och 5 juli! Mer information om EY:s program finns här.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Pod for parity med Sonat Burman-Olsson

Alla som vill göra karriär bör ställa sig frågan om de har rätt chef: är det här en person som är trygg och som låter mig kliva fram? Det säger Sonat Burman-Olsson, koncernchef och vd för Coop, och en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor i EY:s Pod for parity.

2017/08/10

2 min

Hur hanterar du bluffakturor?

Ju mer digitaliserade vi blir, desto mer ökar risken för att vi ska bli lurade. Vissa företagare får dagligen bluffakturor, bluffmejl eller bluffsamtal. Vad gör du med en felaktig faktura? Hur hanterar du misstänkta bluffsamtal?

2018/03/22

3 min

Vägen till en marknadsnotering

Om du planerar en marknadsnotering är det bra att starta med förberedelserna så tidigt som möjligt. Noggranna förberedelser är avgörande för en effektiv process. Ett företag anses börsfähigt först när noteringskraven är uppfyllda. Här får du svar på några vanliga frågor om marknadsnoteringar.