Drivkraft

Ange ditt sökord

2016/06/16

1 min

Välkommen till EY i Almedalen 2016

”Har du förmågan att ställa de rätta frågorna, är du mer än halvvägs mot att hitta svaret” är ett citat som vi på EY tagit fasta på inför årets Almedalsvecka. Tillsammans med våra paneler ska vi göra ett försök att hitta lösningar på några samhällskritiska problem.

Under sammanlagt sex seminarier tar vi upp de viktigaste frågorna inom skola, hälsa, entreprenörskap, jämställdhet, innovation och finans. Vi diskuterar hur vi kan öka förändringstakten och hitta förslag på lösningar inom dessa samhällskritiska områden. Till vår hjälp har vi paneler med namnkunniga politiker, företagare och samhällsprofiler.

Välkommen till EY:s seminarier i Almedalen den 4 och 5 juli! Mer information om EY:s program finns här.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev