Drivkraft

Ange ditt sökord

2016/11/03

2 min

Skattereglerna förändras ständigt – håll dig uppdaterad

Har du koll på alla förändringar som rör små och medelstora företag? EY går igenom aktuella skattenyheter och praktiska tips inför årsskiftet på en ort nära dig.

Det är inte alltid lätt att som företagare och skattebetalare hålla reda på skattereglerna då de ändras hela tiden och i snabb takt. Under de kommande veckorna genomför EY skatteseminarier på drygt 40 orter runt om i landet, från Malmö i Söder till Luleå i Norr. Du får möjlighet att ta del av vad som sker inom personbeskattning, företagsbeskattning, redovisning och moms. EY går igenom nyheter för ägarledda bolag, information om 3:12-reglerna, budgetpropositionen samt aktuella utredningar och rättsfall.

Hitta ett seminarium nära dig och läs mer om innehållet här

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev