Börja skriv din sökterm

2016/11/03

2 min

Skattereglerna förändras ständigt – håll dig uppdaterad

Har du koll på alla förändringar som rör små och medelstora företag? EY går igenom aktuella skattenyheter och praktiska tips inför årsskiftet på en ort nära dig.

Det är inte alltid lätt att som företagare och skattebetalare hålla reda på skattereglerna då de ändras hela tiden och i snabb takt. Under de kommande veckorna genomför EY skatteseminarier på drygt 40 orter runt om i landet, från Malmö i Söder till Luleå i Norr. Du får möjlighet att ta del av vad som sker inom personbeskattning, företagsbeskattning, redovisning och moms. EY går igenom nyheter för ägarledda bolag, information om 3:12-reglerna, budgetpropositionen samt aktuella utredningar och rättsfall.

Hitta ett seminarium nära dig och läs mer om innehållet här

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Så hanteras julgåvor till medarbetare och kunder skattemässigt

I juletid är det vanligt med julklappar till medarbetare och kunder. Vi påminner därför om vilka skatteregler som gäller.

2018/12/13

3 min

Budgetpropositionen 2016

Regeringen har presenterat budgetpropositionen för 2016. Sammanfattningsvis följer budgetpropositionen de skatteförslag som regeringen presenterat under hösten.

2015/10/02

8 min

Vilka skatteregler gäller för julpresenter och julfester?

I juletid är det vanligt med både företagsfester och gåvor till anställda. Se till att du vet vilka regler som gäller så att varken du eller dina medarbetare råkar ut för oväntade skatteeffekter.

2014/12/12

4 min