Börja skriv din sökterm

2016/11/08

2 min

De kan vinna utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year

Efter en omfattande urvalsprocess är det nu dags för regionfinaler i den svenska upplagan av EY Entrepreneur Of The Year, en av världens främsta entreprenörsutmärkelser. Först ut är Stockholm, följt av Göteborg och sedan Umeå, Jönköping, Malmö och Karlstad.

Under regionfinalerna utses vinnare av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year samt kategoripriserna Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnskott och Bästa internationella tillväxt. Vinnarna utses av oberoende externa jurygrupper.

– Det har varit en hård kamp om finalplatserna och flera framstående entreprenörer föll på målsnöret. De som nu är i final har en otrolig entreprenörsresa bakom sig och min förhoppning är att de framöver kan fungera som förebilder för andra som funderar på att göra verklighet av sina affärsidéer. Det är också mycket glädjande att vi i år har rekordmånga kvinnliga entreprenörer som är med och tävlar, säger Carlos Esterling, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i Sverige.

 Mer information om årets finalister hittar du här.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Här är årets finalister till EY Entrepreneur Of The Year

Under hösten har 60 entreprenörer tävlat om att bli sin regions främsta entreprenör. Jurygrupper runt om i Sverige har haft ett tufft arbete med att utse vinnare. Nu är alla regionfinaler avklarade och 24 finalister kommer att mötas i en nationell final. 

Entreprenörernas 5 bästa tips

En del entreprenörer bygger snabbt upp framgångsrika verksamheter. Andra arbetar länge innan de når framgång. Varje år uppmärksammar vi entreprenörer genom att dela ut utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year. Här delar några tidigare vinnare med sig av sina bästa tips.

Fabian Bengtsson representerar Sverige i Monte Carlo

Till Monte Carlo reser de som vill besöka ett av världens mest kända casinon eller se världens snabbaste fomel 1-bilar. Till Monte Carlo reser också världens främsta entreprenörer för att göra upp om titeln World Entrepreneur Of The Year. Sverige representeras av Fabian Bengtsson.