Drivkraft

Ange ditt sökord

2016/11/08

2 min

De kan vinna utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year

Efter en omfattande urvalsprocess är det nu dags för regionfinaler i den svenska upplagan av EY Entrepreneur Of The Year, en av världens främsta entreprenörsutmärkelser. Först ut är Stockholm, följt av Göteborg och sedan Umeå, Jönköping, Malmö och Karlstad.

Under regionfinalerna utses vinnare av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year samt kategoripriserna Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnskott och Bästa internationella tillväxt. Vinnarna utses av oberoende externa jurygrupper.

– Det har varit en hård kamp om finalplatserna och flera framstående entreprenörer föll på målsnöret. De som nu är i final har en otrolig entreprenörsresa bakom sig och min förhoppning är att de framöver kan fungera som förebilder för andra som funderar på att göra verklighet av sina affärsidéer. Det är också mycket glädjande att vi i år har rekordmånga kvinnliga entreprenörer som är med och tävlar, säger Carlos Esterling, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i Sverige.

 Mer information om årets finalister hittar du här.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev