Drivkraft

Ange ditt sökord

2017/01/11

2 min

Här är årets finalister till EY Entrepreneur Of The Year

Under hösten har entreprenörer från hela Sverige tävlat om att bli sin regions främsta entreprenör. Alla regionfinaler är avklarade och det har blivit dags för finalisterna att mötas i en nationell final.

Den 1 februari öppnas portarna till Stockholms stadshus för festlig galamiddag med prisutdelning. Under den nationella finalen utses vinnare av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year samt kategoripriserna Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnskott och Bästa internationella tillväxt. 

– Årets startfält är imponerande och den nationella juryn har en svår uppgift framför sig, säger Carlos Esterling, nationellt ansvarig för utmärkelsen.

Mer information om årets nationella finalister hittar du här.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev