Drivkraft

Ange ditt sökord

Johan Löf är Sveriges främsta entreprenör

Johan Löf från RaySearch Laboratories AB i Stockholm utsågs till Sveriges främsta entreprenör när den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year gick av stapeln i Stockholms stadshus.

Johan Löf startade strålbehandlingsföretaget RaySearch Laboratories AB år 2000. Det skedde i samband med att han lämnade arbetet som fysiker på Kungliga tekniska högskolan för att ägna sig åt forskning på avdelningen för medicinsk strålningsfysik vid Karolinska Institutet.

Bolagets teknik RayStation gör det möjligt att analysera en tumör och omkringliggande frisk vävnad för att räkna ut hur en optimal strålbehandling ska se ut för den enskilda cancerpatienten. Bolaget har i dag 190 anställda och omsätter 398 miljoner kronor. I juni får Johan Löf möjligheten att representera Sverige i världsfinalen i Monte Carlo då världens främsta entreprenör ska koras.

Under kvällen prisades även vinnare i kategorierna Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnskott och Bästa internationella tillväxt. Läs mer.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev