DrivkraftArtiklar

Nu ska Sveriges främsta entreprenör utses

Den 25 januari utses Sveriges främsta entreprenör när EY Entrepreneur Of The Year 2017 avgörs i Stockholms stadshus. Entreprenörer från sex bolag tävlar om titeln och chansen att representera Sverige under världsfinalen i Monaco i juni. Följ galan live på live.eoy.se, start cirka kl. 19.25.

På torsdag gör entreprenörer från sex olika bolag upp om titeln som Sveriges främsta entreprenör när EY Entrepreneur Of The Year avgörs för 22:a gången i Blå hallen i Stockholms stadshus. Entreprenörerna har nått den nationella finalen via segrar i sex regionfinaler i höstas och utsetts av oberoende jurygrupper. Under galakvällen utses dessutom Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnskott och Bästa internationella tillväxt. Galan sänds live på live.eoy.se när programmet från scen startar ca kl. 19.25.

Mer information om årets finalister hittar du på eoy.se.