Börja skriv din sökterm

2018/01/23

2 min

Nu ska Sveriges främsta entreprenör utses

Den 25 januari utses Sveriges främsta entreprenör när EY Entrepreneur Of The Year 2017 avgörs i Stockholms stadshus. Entreprenörer från sex bolag tävlar om titeln och chansen att representera Sverige under världsfinalen i Monaco i juni. Följ galan live på live.eoy.se, start cirka kl. 19.25.

På torsdag gör entreprenörer från sex olika bolag upp om titeln som Sveriges främsta entreprenör när EY Entrepreneur Of The Year avgörs för 22:a gången i Blå hallen i Stockholms stadshus. Entreprenörerna har nått den nationella finalen via segrar i sex regionfinaler i höstas och utsetts av oberoende jurygrupper. Under galakvällen utses dessutom Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnskott och Bästa internationella tillväxt. Galan sänds live på live.eoy.se när programmet från scen startar ca kl. 19.25.

Mer information om årets finalister hittar du på eoy.se.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Nu koras Sveriges främsta entreprenörer

Efter en omfattande urvalsprocess genomförs nu sex regionfinaler i den svenska upplagan av EY Entrepreneur Of The Year, en av världens främsta entreprenörsutmärkelser. 10 företag i varje region gör upp om regiontiteln, och i slutändan en plats i den nationella finalen i Stockholm.

2 min

Här är årets finalister till EY Entrepreneur Of The Year

Under hösten har entreprenörer runt om i Sverige tävlat om att bli sin regions främsta entreprenör. Jurygrupper i sex regioner har haft ett tufft arbete med att utse vinnare. Nu är alla regionfinaler avklarade och 24 finalister kommer att mötas i en nationell final.

Världens främsta entreprenör

Olivia Lum, vd för Hyflux, från Singapore blev utnämnd till världens främsta entreprenör när hon tog hem segern i tävlingen World Entrepreneur Of The Year. Sverige, som representerades av Ola Oskarsson från Marin Mätteknik, kom på delad andraplats med övriga tävlande.

3 min