Drivkraft

Ange ditt sökord

2019/02/04

2 min

Urban Edengren är Sveriges främste entreprenör

Den 31 januari avgjordes den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year. Vinnare blev Urban Edenström från Stronghold Invest i Stockholm.

I förra veckan avgjordes den tjugotredje upplagan av EY Entrepreneur Of The Year i Blå hallen i Stockholms stadshus. En oberoende jury utsåg Urban Edenström från Stronghold Invest till vinnare. Han får därmed representera Sverige i världsfinalen av EY Entrepreneur Of The Year som avgörs i juni i Monaco.

Under kvällens gala delades också tre kategoripriser ut. Moa Gürbüzer från MRG Wines i Göteborg utsågs till Årets kvinnliga stjärnskottÅrets manliga stjärnskott blev Alexander Blad från småländska A-Plast. Huvudsponsorn SEB delade ut priset Bästa internationella tillväxt till Michael Byström och Fredrik Petersson, Ymer Technology i Stockholm.

Läs mer om årets final.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev