Börja skriv din sökterm

2019/02/04

2 min

Urban Edengren är Sveriges främste entreprenör

Den 31 januari avgjordes den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year. Vinnare blev Urban Edenström från Stronghold Invest i Stockholm.

I förra veckan avgjordes den tjugotredje upplagan av EY Entrepreneur Of The Year i Blå hallen i Stockholms stadshus. En oberoende jury utsåg Urban Edenström från Stronghold Invest till vinnare. Han får därmed representera Sverige i världsfinalen av EY Entrepreneur Of The Year som avgörs i juni i Monaco.

Under kvällens gala delades också tre kategoripriser ut. Moa Gürbüzer från MRG Wines i Göteborg utsågs till Årets kvinnliga stjärnskottÅrets manliga stjärnskott blev Alexander Blad från småländska A-Plast. Huvudsponsorn SEB delade ut priset Bästa internationella tillväxt till Michael Byström och Fredrik Petersson, Ymer Technology i Stockholm.

Läs mer om årets final.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Johan Löf är Sveriges främsta entreprenör

Johan Löf från RaySearch Laboratories AB i Stockholm utsågs till Sveriges främsta entreprenör när den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year gick av stapeln i Stockholms stadshus.

Fabian Bengtsson representerar Sverige i Monte Carlo

Till Monte Carlo reser de som vill besöka ett av världens mest kända casinon eller se världens snabbaste fomel 1-bilar. Till Monte Carlo reser också världens främsta entreprenörer för att göra upp om titeln World Entrepreneur Of The Year. Sverige representeras av Fabian Bengtsson.

Nu koras Sveriges främsta entreprenörer

Efter en omfattande urvalsprocess genomförs nu sex regionfinaler i den svenska upplagan av EY Entrepreneur Of The Year, en av världens främsta entreprenörsutmärkelser. 10 företag i varje region gör upp om regiontiteln, och i slutändan en plats i den nationella finalen i Stockholm.

2 min