Börja skriv din sökterm

2019/02/04

2 min

Urban Edengren är Sveriges främste entreprenör

Den 31 januari avgjordes den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year. Vinnare blev Urban Edenström från Stronghold Invest i Stockholm.

I förra veckan avgjordes den tjugotredje upplagan av EY Entrepreneur Of The Year i Blå hallen i Stockholms stadshus. En oberoende jury utsåg Urban Edenström från Stronghold Invest till vinnare. Han får därmed representera Sverige i världsfinalen av EY Entrepreneur Of The Year som avgörs i juni i Monaco.

Under kvällens gala delades också tre kategoripriser ut. Moa Gürbüzer från MRG Wines i Göteborg utsågs till Årets kvinnliga stjärnskottÅrets manliga stjärnskott blev Alexander Blad från småländska A-Plast. Huvudsponsorn SEB delade ut priset Bästa internationella tillväxt till Michael Byström och Fredrik Petersson, Ymer Technology i Stockholm.

Läs mer om årets final.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Annie Lööf om entreprenörer, företagande och ledarskap

Centerns partiledare Annie Lööf besökte EY Entrepreneur Of The Year Forum och samtalade med Isabella Löwengrip om entreprenörskap, Sveriges innovationskraft och ledarskap både i med- och motgång. Se ett filmklipp med samtalet.

2 min

Nominera till utmärkelsen för Sveriges entreprenörer

Nu startar EY Entrepreneur Of The Year 2016. Vi behöver din hjälp för att hitta Sveriges främsta entreprenörer. Nominera kandidater senast 31 augusti

“Stick to your guns and don´t give up”

Barbara Bergström är kvinnan bakom Internationella engelska skolan. 2013 fick hon ta emot Entrepreneur Of The Years kategoripris Årets kvinnliga stjärnskott. En uppmaning från Barabara till andra entreprenörer är att hålla fast vid sina idéer och aldrig ge upp.