Drivkraft

Ange ditt sökord

Vi söker 2021 års främsta entreprenör

Nu startar nomineringsperioden för EY Entrepreneur Of The Year 2021. Du kan nominera entreprenörer till och med den 31 augusti. Under november utses sex regionala vinnare, som i sin tur gör upp om den nationella titeln.

EY har sedan 1990-talet utsett Sveriges främsta entreprenörer. Senast i raden att kamma hem utmärkelsen var David Modig från Modig Machine Tool AB med huvudkontor i Kalmar. Nu är det dags att inleda jakten på 2021 års främsta entreprenör.öppen, och kommer att vara så till och med den 31 augusti.

Kriterier för nominering

För att nomineras till utmärkelsen ska entreprenören ha grundat ett företag som varit aktivt i minst fem år, har en omsättning på minst 10 miljoner kronor alternativt 10 anställda. Under hösten 2021 utser sex oberoende jurygrupper regionala vinnare i fyra priskategorier. Förutom huvudpriset delas följande ut: Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnskott och Bästa internationella tillväxt.

Världsfinal i Monaco

De regionala vinnarna går vidare till en nationell final som hålls i början av 2022. Vinnaren av huvudpriset representerar Sverige i World Entrepreneur Of The Year där vinnare från hela världen gör upp om titeln som världens främsta entreprenör. Världsfinalen brukar hållas i Monaco, men på grund av coronapandemin genomfördes årets event digitalt den 10 juni. Sveriges representant i år var David Modig från Modig Machine Tool AB.

Du hittar mer information om EY Entrepreneur Of The Year på eoy.se

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Relaterade artiklar

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev