Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Ägarskifte

Ett ägarskifte kan ske på olika sätt. Företaget kan säljas, överlåtas till medarbetare eller familjemedlemmar eller gå i likvidation. Vilken lösning som är lämpligast beror på omständigheterna i det enskilda fallet.

Oavsett vilken lösning du väljer är det många bitar som ska falla på plats och det är viktigt att du har ett helhetsperspektiv på situationen. Allt måste beaktas – den framtida ägarsituationen och driften av företaget, och inte minst skattekonsekvenserna – för att ägarskiftet ska vara positivt, både för dig och företaget.

Därför är vi med dig genom hela processen – före, under och efter ägarskiftet. Vi kan hjälpa dig med allt från företagsvärdering och analys av olika överlåtelse- och försäljningsalternativ till råd kring struktur- och skattefrågor och själva överföringen av företaget.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev