Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Bokföring

Låt oss hjälpa dig med bokföringen och frigöra tid till att utveckla ditt företag

Den löpande bokföringen kräver mycket tid av dig och ditt företag. Tid och resurser som skulle kunna ägnas åt den del av verksamheten som genererar pengar – dina affärer.
Vi kan hjälpa dig att frigöra tid genom att ta hand om hela, eller delar av, företagets bokföring. Bestäm själv hur mycket hjälp du vill ha så skräddarsyr vi ett paket för ditt företag. Vi har den kunskap om lagar, avtal och regler som behövs och tillsammans med dig utvecklar vi effektiva rutiner för den löpande bokföringen.

Vi hjälper dig även att

  • ta fram underlag till skattedeklarationen avseende moms, arbetsgivaravgifter och skatter
  • följa verksamhetens utveckling genom att upprätta lättförståeliga rapporter som är anpassade efter företagets behov
  • utvärdera hur effektiv din ekonomifunktion är.

Med våra kvalitetssäkrade metoder och fastställda rutiner minskar risken för fel. Du får snabbt, säkert och effektivt en bokföring och redovisning som ger dig pålitlig information om företagets ekonomi.
Redovisningen är hela tiden uppdaterad och tack vare vårt webbaserade system, där du kan logga in när du vill, har du hela tiden full insyn och kontroll i alla steg.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev