Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Budgetering

Vilken utveckling vill du att företaget ska ha? Och hur ska du komma dit? En bra utgångspunkt för styrningen av ditt bolag kan vara budgetering. Att ha koll på såväl likviditet som lönsamhet är viktigt för de flesta bolag. Vi kan hjälpa dig att ta fram en träffsäker resultat- och likviditetsbudget. Budgeten baseras på utfallet per månad under föregående år och simuleringar av framtida förändringar inom områden som kan påverka utfallet, till exempel marknad, orderingång och kostnadsökningar. Budgeten är ett levande dokument som följs upp under hela räkenskapsåret och som kan justeras vid behov.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev