Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Effektivisera ekonomiorganisationen

En av ekonomiorganisationens viktigaste uppgifter är att förse dig och företagets ledning och styrelse med bra beslutsunderlag. Ekonomiorganisationen förväntas bidra till lönsamma beslut genom att delta i företagets strategiska arbete.Men i många företag slukar de administrativa processerna onödigt mycket tid och resurser. Det ägnas för mycket tid åt felrättningar, kontroller, sammanställningar och så vidare.

Vi kan hjälpa dig att effektivisera din ekonomiorganisation. Med en ekonomimodell som är anpassad till din verksamhet kan vi lägga upp effektiva rutiner för hanteringen av fakturor, bokslut och rapportering för ditt företag. Då lägger du grunden för en god ekonomistyrning och ekonomiska rapporter av hög kvalitet samtidigt som du frigör tid och personal till andra prioriterade uppgifter.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev