Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

EY Access – digital redovisning

Den löpande bokföringen kräver mycket tid av dig och ditt företag. Tid och resurser som skulle kunna ägnas åt att driva och vidareutveckla ditt företag. Vi kan hjälpa dig att frigöra tid genom att ta hand om hela, eller delar av, företagets bokföring. Bestäm själv hur mycket hjälp du vill ha, så skräddarsyr vi ett EY Access-paket för ditt företag.

Inom EY Access har vi samlat våra tjänster inom redovisning och rapportering. Via EY Access har du tillgång till företagets redovisning − oavsett var du befinner dig. Allt som krävs är en dator, mobil eller surfplatta. Du får ordning och reda, samtidigt som du minskar din administration. Du kan få hjälp att:

 • hantera utlägg samt leverantörs- och kundfakturor
 • göra budget och prognoser
 • redovisa kostnader och intäkter för olika projekt
 • ta fram underlag till skattedeklarationen avseende moms, arbetsgivaravgifter och skatter
 • följa verksamhetens utveckling genom lättförståeliga rapporter och analyser som är anpassade efter företagets behov.

Våra erfarna redovisningskonsulter säkerställer kvaliteten i din redovisning och rapportering. Du behöver inte sätta dig in i bokföringsregler, skatteregler eller ens öppna post - allt det sköter vi. Vi ser till att du inte missar några viktiga datum och att fakturor, skatter och avgifter betalas i tid.

Läs mer om EY Access.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

  Kontakt

  Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

   Nyhetsbrev