Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Kalkyler och analyser

Alla företag har såväl lönsamma som olönsamma kunder och produkter. Men få företag vet vilka kunder och produkter som hör till respektive grupp.

Vi kan hjälpa dig att ta reda på hur det ser ut i ditt företag. Våra tjänster omfattar allt från modeller för grundläggande produktkalkyler för varor och tjänster till övergripande analyser. Analyserna rangordnar täckningsbidraget från dina produkter, kunder och marknader efter deras betydelse för företagets totala resultat.

Med hjälp av kalkyler kan du bland annat få underlag för att besluta om investeringar, sätta rätt pris på dina varor och tjänster samt räkna fram vilka produkter, kunder och marknader som är mest lönsamma.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev