Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Leverantörsfakturor

Hantering av leverantörsfakturor är ofta mycket tidskrävande – fakturorna ska ankomstregistreras, attesteras, bokföras och betalas. Samtidigt är det viktigt att leverantörsfakturorna hanteras korrekt. Det är en förutsättning för att företaget ska kunna upprätthålla goda relationer med sina leverantörer och för att redovisningen ska ge en rättvisande bild.

Vi kan ta hand om företagets hela administration av leverantörsfakturor – allt från brevöppning till kontering, betalning och bokföring – eller de delar av hanteringen som du vill ha hjälp med.
I vår webbtjänst för leverantörsreskontra skannar vi in fakturorna, konterar dem och för över dem till din redovisning. Alla fakturor finns i systemet samma dag som fakturan anländer. Du kan attestera fakturorna säkert och snabbt. Via Ernst & Youngs webb finns de alltid tillgängliga om du vill gå in och titta på dem.

Vi ser till att fakturorna betalas i rätt tid, skickar betalningsunderlag till banken och registrerar betalningen i din redovisning. Fakturaorginalen arkiveras enligt bokföringslagen.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev