Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Likviditetsprognos

Det är viktigt att se över sina rutiner för att optimera den egna likviditeten. Det gäller att varken ha för mycket eller för lite pengar i kassan.

Vi kan hjälpa dig att förbättra din likviditet genom att se över företagets hantering av likvida medel. Det kan handla om att sänka kostnader och effektivisera processen för in- och utbetalningar.

Vi har de verktyg och metoder som du behöver för att göra likviditetsprognoser för ditt företag. Därigenom kan du förutse framtida likviditetsbehov och eventuella likviditetsproblem. Att verkligen ha resurser när de behövs spelar en avgörande roll för företagets överlevnad och fortsatta verksamhet.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev