Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Lönsamhetsanalys

Att företagets anställda går på en årlig hälsoundersökning är självklart – men hur står det till med ditt företags hälsotillstånd? Har resultat och tillväxt en utveckling som är tillfredsställande eller känns det som att företaget har halkat efter?

Med en strukturerad lönsamhetsanalys kan du göra interna jämförelser samt se hur ditt företag står i jämförelse med de bästa företagen i branschen.

Du får veta vilken av de grundläggande beståndsdelarna i begreppet lönsamhet – intäkterna, kostnaderna eller kapitalet – som är den svaga komponenten i företaget och du får snabbt ett underlag för att ta beslut om åtgärder som kan förbättra din lönsamhet.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev