Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Projektredovisning

Om du vill veta vad olika funktioner, avdelningar, personer eller projekt i ditt företag kostar och vilka intäkter de ger kan du använda projektredovisning. Det är ett bra verktyg för utökad ekonomisk uppföljning.

Med vår webbaserade modul för projektredovisning får du en ständigt uppdaterad bild av varje enskilt projekts kostnader och intäkter.

Genom att lägga upp projekt i modulen, koppla aktiviteter och uppdrag till dem och registrera projektrelaterade timmar, utlägg och körsträckor får du en löpande överblick över projektens kostnads-och intäktsnivå. Du kan när som helst logga in och uppdatera dig om projektets status.

Projektredovisningen kan även integreras med fakturering, kundreskontra och bokföring. På så sätt överförs kostnader från projektet till faktureringen och du kan fakturera direkt. Det minimerar inte bara risken för fel, det innebär också mindre administration, snabbare fakturering och mer tid till varje projekt.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev