Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Rapporter och analyser

Vilka rapporter och analyser som behövs för att på bästa sätt styra verksamheten skiljer sig från företag till företag – olika företag har olika behov.

Vi kan hjälpa dig att göra de analyser du behöver och fortlöpande rapportera våra synpunkter och kommentarer till dig. På så sätt får du varje månad en snabb och korrekt uppföljning av verksamheten.
Du kan följa utvecklingen i ditt företag genom att till exempel göra jämförelser med föregående år, se förändring i viktiga nyckeltal som soliditet och bruttovinst eller stämma av utvecklingen mot budget och prognoser.

Du får rapporterna på det sätt som passar dig bäst, många av våra kunder väljer att få dem presenterade i lättöverskådliga grafer. Med vårt grafiska rapportverktyg kan du se din redovisning – från översiktliga totalbilder och ända ner till transaktionsnivå.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev