Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Rapportering och styrning

För att styra verksamheten på bästa sätt behöver du och ledningen få snabb rapportering om företagets ekonomi och rapporterna måste hålla en hög kvalitet.

En korrekt rapportering måste uppfylla alla legala krav. Den måste också uppfylla affärsmässiga krav – och där handlar det om att skapa bra beslutsunderlag. Du måste tidigt få tydliga varningssignaler när något inte står rätt till i företaget.

Vi kan hjälpa dig att bygga ett rapportsystem som ger dig en effektiv rapportering och styrning med snabba och korrekta beslutsunderlag. Syftet är att säkerställa att företaget har effektiva processer, rätt personer inblandade och tillförlitlig information i rapporterna.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev