Drivkraft

Ange ditt sökord

EY - från A till Ö

Tull

För den som vill sänka sina tullkostnader handlar det till stor del om att få en effektiv logistik och frigöra bundet kapital.

Ett av de bästa sätten att effektivisera tullhanteringen är att skaffa ett tullager. Vi räknar på hur stora kostnadsbesparingar som olika tullagerlösningar skulle kunna medföra för din verksamhet. Vi hjälper dig att få tullförenklingarna genom att skapa smidiga rutiner som uppfyller Tullverkets krav.

Vi kan också hjälpa ditt företag att bli AEO-certifierat (Authorised Economic Operator) hos Tullverket. Då kan du snabba upp dokumentationsprocessen och spara tid och pengar – samtidigt som du säkerställer att era tullrutiner fyller de nya utökade säkerhetskraven för internationell handel.

Hur kan du utveckla ditt företag?

Ibland kan det vara svårt att se de möjligheter till utveckling och effektivisering som finns i företaget. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som du och ditt företag kan ställas inför – oavsett om det gäller revision, redovisning, skatt eller rådgivning.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev