Drivkraft

Ange ditt sökord

Hjälp med revision, redovisning och rådgivning i Halmstad

EY i Halmstad hjälper dig med tjänster inom revision, redovisning, skatt och affärsrådgivning. Vår dagliga kontakt med företagare ger oss kunskap om vilka frågor som är viktiga för dig som äger och driver ett företag. Hur kan jag utveckla och effektivisera mitt företag? Vad bör jag tänka på om jag ska köpa eller sälja ett företag? Har jag kontroll på företagets skattefrågor? Vilka är fördelarna med digital redovisning?

När du behöver en revisionsbyrå, redovisningskonsult eller rådgivare
Våra revisorer, redovisningskonsulter, skattekonsulter och affärsrådgivare har ett brett kontaktnät som du som kund har nytta av. Skulle du behöva hjälp med frågor som kräver specialistkunskap, till exempel inom moms, kvalificerad redovisning eller inför förvärv och ägarförändringar, tar vi frågan vidare till erfarna specialister i vår organisation.

Vi vet vilken betydelse entreprenörer har för näringslivet i Halmstad och närliggande orter. Därför arrangerar vi årligen EY Entrepreneur Of The Year. Syftet är att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap.

Vi finns i Halmstad – och på 46 orter till
Vår kunskap om det lokala näringslivet i Halmstad är mycket god. I Sverige har EY ett starkt nätverk med närmare 50 lokalkontor och drygt 2 800 medarbetare. Vi ingår i EY:s globala organisation med 280 000 medarbetare i fler än 150 länder.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev