Drivkraft

Ange ditt sökord

Våra tjänster

Som företagare ställs du ständigt inför nya situationer, utmaningar och beslut. När besluten handlar om företagets ekonomi kan vi på EY ge dig råd. Hur ska du sköta redovisningen och de dagliga ekonomiska rutinerna? Hur kan ekonomin i ditt företag utvecklas och effektiviseras? Hur kan du hantera skatter och genomföra ägarförändringar?

Revision

Våra revisionstjänster bygger på en gedigen förståelse för din verksamhet och dess risker. En revision kvalitetssäkrar företagets finansiella rapportering och skapar trovärdighet mot kunder och andra intressenter.

Redovisning

Våra erfarna redovisningskonsulter hjälper dig att sköta företagets bokföring, bokslut och rapportering. Vi använder smarta, digitala verktyg som underlättar din vardag.

Lön

Våra lönekonsulter förenklar tillvaron för dig och dina medarbetare. Vi erbjuder en effektiv och kvalitetssäkrad lönehantering som anpassas efter behovet i ditt företag.

Rådgivning

Våra rådgivare kan hjälpa dig med allt från vidareutveckling och effektivisering av företagets verksamhet till generationsskiften och ägarfrågor.

Skatt

Våra skattespecialister tar ett helhetsgrepp kring företagets situation och hjälper dig med alla typer av skatterelaterade frågeställningar.

Våra kontor

Vi är lokala, kan vår marknad och finns nära dig. Här hittar du kontaktuppgifter till våra kontor runt om i landet.

Välkommen till Drivkraft

    Kontakt

    Är du intresserad av våra tjänster? Vill du göra en offertförfrågan? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även kontakta ett lokalt kontor.

      Nyhetsbrev